В пряко включване на Фейсбук бившият премиер и лидер на

...
В пряко включване на Фейсбук бившият премиер и лидер на
Коментари Харесай

По Фейсбук: Борисов се ваксинира


В директно включване на Facebook някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов се имунизира против Covid-19. " Да съм съвременен, по тази причина Moderna ", вметна той, с цел да покаже каква ваксина е избрал. Заедно с него се имунизираха обществено Томислав Дончев, Младен Маринов и други депутати от ГЕРБ.

Аз съм срещу наложителните неща, само че по тази причина трябваше с доста увещание и доста пояснения от вас, докторите, да се реализира груповият имунитет. Няма по-ценно от груповото здраве, сподели Борисов на лекаря, който го ваксинира.

После изясни, че това ще му главен приоритет – да убеди всички, дали своят вот за ГЕРБ, да се васинира. Поиска и от политиците това „ да ни е първата сплотяваща тематика “.

Ще се апелирам на всеки, който е дал своя вот за нас, да отиде и да се имунизира. 650 000 не са малко хора, изясни Борисов.

На въпросите на лекаря дали страда от алергии, болести и дали приема медикаменти, Борисов отговори: " За смут на враговете съм добре. Изкарал съм Covid-19. Имам недоволства... от служебното държавно управление ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР