В пряка връзка от Дубай бизнесменът Васил Божков за пореден

...
В пряка връзка от Дубай бизнесменът Васил Божков за пореден
Коментари Харесай

Божков: Аз съм рекетиран и съм обект на санкции, а тези, които ме рекетираха - имат чадър

В директна връзка от Дубай предприемачът Васил Божков за следващ път се оплака, че от 2014-a до 2020 година е бил рекетиран от Бойко Борисов и Владислав Горанов, а единствено за последните три години от този интервал е им е дал 60 милиона лв. рекет.

Божков не има намерение да дава повече обществени доказателствата за изказванията си, тъй като след първите, с които сезирал и американското посолство, попаднал в листата " Магнитски ":

" Аз, който съм страдал от рекет, лишаване на имущество, плячкосване на сбирка, съм подложен на наказания, а тези, които ги реализираха, като Борисов, прокурора, те имат чадър, и тоя чадър е трайно подложен и отсега нататък.

Защото български предприемач едва ли ще посмее да се оплаче повече в американското посолство. Както беше споделил един американски президент, един американски деспот: " Кучи наследник, обаче е наш кучи наследник ". Ако Бойко е техният кучи наследник, да си го взимат ".

Васил Божков разгласи, че се надява скоро да се завърне в България. Той ще бъде лидер на две от софийските листи на групировката " Българско лято " на изборите на 11 юли.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР