В продължение на близо три десетилетия Светлана Тилкова, по-известна като

...
В продължение на близо три десетилетия Светлана Тилкова, по-известна като
Коментари Харесай

Алена: Изсмуквали са ме безжалостно, а…


В продължение на близо три десетилетия Светлана Тилкова, по-известна като Алена среща феновете на bTV с желанията на планетите и звездите.

 

Твърди, че от дете има опцията да вижда неща от невидимия свят. Това е и повода, заради която се захваща да учи астрологията.

 

Видимо, Алена е отслабнала фрапантно. Твърди, че не е спазвала никакви диети, а килограмите й почнали да се топят, когато се освободила от енергийните вампири в живота си, които я изсмуквали години наред, а в отговор тялото й е натрупало килограми.

Тя нееднократно е споделяла, че тялото е със независимо мислене, друго от това на душата и се пази като натрупа килограми.

Така в границите на единствено няколко месеца, Алена съумяла да се избави от 20-тина кг.

 

През идната 2023 година главните задания на всеки от нас ще са запазване на здравето, сигурността, благополучието, спокойния живот, без особени разтърсвания, с минимални мислени и действителни заплаха. Войната сред поколенията ще продължи с нестихваща експанзия. Като цяло годината ще е сложна. Кризата ще продължи да вършее, а след популисткото нарастване на минималната работна заплата, инфлацията в страната ни няма да се успокои скоро.

 

От началото на март хората като че ли ще стартират да се пробуждат като от сън, само че крачката към смяната няма да мине без злостно опълчване.

В началото на юли следва съществена смяна в живота на обществото ни в международен мащаб, която може да е както позитивна, по този начин и негативна, според от това върху каква основа се прави.

 

През ноември и декември се задават нови неприятни и труднопреодолими обрати. Има възможност националното неодобрение да избухне с цялостната си мощ и експанзия. Може мигът на отплата да настъпи и преди годината на Сатурн.

 

Категорична е, че с митингите през лятото на 2020 година, Бойко Борисов е посочил на всички, че е страхливец. По отношение на харвардския лъжец Кирил Петков пък декларира, че не става за друго, с изключение на за изедник. Слави Трифонов пък не можа себе си да избави, камо ли държавата…

За Корнелия Нинова, Алена показва, че е избавител, само че на себе си.

 

Посочва, че най-опасните вируси са пред нас. През идната година ще се разминем с нова пандемия, която към този момент е измежду нас.

Задава се и нова порция порои, които ще провокират наводнения. До 2025 година ще продължи интервалът на крайностите. Обичайно, вместо от напоителен дъжд, сме застрашени от продължителни засушавания.

 

Що се отнася до войната сред Русия и Украйна, Алена е безапелационна, че ще завърши, когато Русия сметне, че е постигнала задачите си, без значение какви жертви ще даде и какъв брой десетилетия ще страда икономиката  й.

Източник: Уикенд

 


Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР