В продължение на 5 месеца влаковете от Подбалканската железопътна линия

...
В продължение на 5 месеца влаковете от Подбалканската железопътна линия
Коментари Харесай

5 месеца няма да се движат влакове по линията между Карлово и Антон

В продължение на 5 месеца влаковете от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон няма да се движат. Ограничението влиза в действие от на следващия ден (01.03.20 г.) и ще важи до 29.07.20 година Причината за въведените промени са планувани от Директива за птиците НКЖИ огромни ремонтни действия по жп тунел „ Козница " , осведоми БГНЕС.
Няма да се движат нощните бързи влакове, които пътуват през Подбалканската железопътна линия по маршрута София - Варна - София. Спалните вагони, които се движат към композициите на тези влакове по направление София - Добрич - София и София - Варна - София, ще пътуват към състава на нощните бързи влакове по маршрута София - Варна - София през гара Горна Оряховица.
Всички пътнически и бързи влакове, които минават в сектора от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон, ще се движат по маршрут София - Антон - София и Бургас - Карлово - Бургас. За пасажерите от тези влакове ще бъде обезпечен транспорт с рейсове в сектора на осъществяваните поправки сред гарите Карлово и Антон. За пътническите влакове по направлението София - Копривщица - София ще бъдат обезпечени рейсове в сектора сред гарите Антон и Копривщица.
Въведените промени в транспортното обслужване с железопътен превоз през Подбалканската железопътна линия постановат и промени в разписанията на влаковете, които минават в този сектор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР