В продължение на 3 години актьорът Петър Калчев очарова зрителите

...
В продължение на 3 години актьорът Петър Калчев очарова зрителите
Коментари Харесай

Звездата от „Ол инклузив“ Петър Калчев: Момчето в мен отказва да приеме, че съм на 50

В продължение на 3 години артистът Петър Калчев очарова феновете на „ Ол инклузив “ с ролята си на хотелски шеф.

 

Героят му е буквоядец по душа и експерт от класа, заставен да посреща непрестанните провокации на фамилиите Чобанови и Сиромашки. Екранният Йордан Парушев споделя, че първият сезон на сериала му се коства най-свеж. Убеден е обаче, че и новият сезон ще се хареса на феновете.

 

Отбелязва, че е имал сложни моменти във финансово отношение, само че не е стигал до такава степен да взима заеми или пък да се постанова да работи втора работа, с цел да се устоя.

Успява да се изхранва единствено с професионалните си задължения и води от малко малко естествен живот, въпреки заплатите в театъра към момента да са обидно ниски. Допълва, че възнаграждението на актьорите към момента е доста надалеч от междинното за страната, макар нарастванията.

 

Навремето работел като защита в зала за ротативки и решил да си опитва шанса. След като профукал цялата си заплата по този начин се отрезвил, че в никакъв случай повече не понечил да играе хазарт. Година и половина от военната си работа изкарал като торпедист. Макар да е приключил Техникума по мореплаване и корабостроене, още тогава знаел, че в никакъв случай няма да се занимава с това и ще поеме по различен път.

 

По отношение на подводниците споделя, че след 20-годишна употреба в Съюз на съветските социалистически републики били подарени на страната ни и самото потапяне криело много опасности. Освен това подводниците били много рискови сами по себе си. Имали ограничаване и не можели да ги потапят на повече от 100 метра дълбочина. Никога не били сигурни дали ще могат да изплуват след потапянето.

 

Към днешна дата към този момент се е отдал на лятна отмора. Отдъхва на вилата си на село, намиращо се сред Радомир и Кюстендил. След това ще обиколят Северното и Южното Черноморие. През август плануват да отидат и до родната му Варна, а при започване на септември стартират работните му задължения.

 

Споделя, че работата на вилата в никакъв случай не свършва – коси трева, подрязва шубраци и дръвчета, само че добавя, че физическият труд му работи доста релаксиращо.

Отбелязва, че по време на фотосите на петия сезон на „ Ол инклузив “ понапълнял, защото изхранването било ол инклузив и се подхлъзнал по всякакви вкусотии. Поставил си е за цел да смъкна най-малко 2-3 кг., с цел да е във форма за морето. Плува добре и в младежките си години влизал много във вътрешността в морето, само че откогато станал родител е много по-отговорен.

 

Макар и на 50 години, към момента се усеща като момче, само че акцентира, че това му е предопределено от ориста, поради, че е роден на 1 юни

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Петър Калчев актьор „ Ол инклузив “ сериал

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР