В приказен лукс ще живее бебето на Светлана и Християн

...
В приказен лукс ще живее бебето на Светлана и Християн
Коментари Харесай

Гущеров III ще живее в приказен лукс: Християн и Светлана не щадят пари за първия си наследник

В баснословен разкош ще живее бебето на Светлана и Християн Гущеров.
Първородният наследник на предприемача и някогашната плеймейтка ще се роди чак през март следващата година, само че към този момент тече трескава подготовка за идването му на бял свят. Богатите му родители са се захванали с ремонта на стаята, като желаят нищо да не липсва на дребния левент, оповестява вестник „ България през днешния ден “.

Първоначалните финансови проекти сочат, че са нужни най-малко 10 000 лв. за построяването на стая, в която да живее момченцето. Покрай глезотийките и спомагателния разкош цената можело да скочи няколко пъти, защото младото семейство са решили да не пестят пари, щом става въпрос за бъдещото им дете. Новороденето ще е трето потомство от семейството Гущерови, които усилиха известността си през последните години.
 Гущеров III ще живее в баснословен разкош: Християн и Светлана не щадят пари за първия си правоприемник

Светлана и Християн дълго време криха бременността на русокоската. И въпреки още да няма публично удостоверение от тях двамата, към този момент е обществена загадка, че ще си имат правоприемник. Те са решили да крият щастливата вест от чисто поверие, че някой озлобен човек може за им завиди и да ги урочаса.

През август тази година Светлана загатна, че ще става майка за първи път. Точните й думи бяха: „ Дали съм бременна? Може би! “. И до момента в който тогава имаше най-вече догатки, то в този момент щастливата вест към този момент е реалност.

Да има дете е една от най-големите фантазии на Християн Гущеров. Нещо, което не можа да му се случи по време на първия му брак с фолкпевицата Мария.

Изпълнителката опитвала да зачене от Християн, само че всичките опити били несполучливи, което очевидно разочаровало младия предприемач. Това била и една от косвените аргументи за раздялата им.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР