В превод от испански означава Виж ме“. Именно това е

...
В превод от испански означава Виж ме“. Именно това е
Коментари Харесай

В розовия свят на MIRAME

В превод от испански значи „ Виж ме “. Именно това е философията на стилния бранд. Създаден е за вас – девойките, които обичате да притегляте погледите с ярки цветове и смели, ексцентрични принтове!

Преди малко повече от година започва с линия тематични халати и визията за бранд, с който да се чувствате специфични у дома – розов, сладостен, баснословен, комфортен, гальовен и мекушав!  Продуковата гама към този момент е допълнена от пижами, маски за сън, скрънчита, панделки за коса, шалове и чаши, а напълно скоро показаха и първия си модел долни дрехи в капсулната Коледна сбирка.



Материята е в основата на това да се трансформира в обичан бранд на толкоз девойки. Качествените италиански платове са подбрани с обич от първо допиране, с цел да може оптимално дълго време да се наслаждавате на чувството за най-нежната прегръдка. А всеки един артикул е толкоз неповторим и впечаляващ с помощта на принтовете и илюстрациите, особено създадени от.

Може да се припознаете измежду разнообразието от тематики в сбирките – Космос, Любов и банани, Приказка, Емоции, Цветя, Обичам (се), Зодии, Коледа.. Процесът от основаването на кройката до последния тегел е поверен на дизайнерско ателие, което с внимание към всеки един подробност основава освен дреха, а благополучие, което идва до вас в кутия!



Разкрийте цветовете в себе си с!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР