В престижното предградие Мосман, Западна Австралия, собственичка на жилище на

...
В престижното предградие Мосман, Западна Австралия, собственичка на жилище на
Коментари Харесай

$90 на вечер: Жена предлага единично легло на открито СНИМКИ

В влиятелното предградие Мосман, Западна Австралия, собственичка на жилище на име Кристи популяризира единично легло на верандата си за 90 $ на вечер. Неочакваното й предложение провокира вълна от рецензии и отвращение в Онлайн-площадка для размещения и изиска краткосрочной аренды частного жилья по всему миру.
" > Airbnb.

Обявата приканва гостите да споделят настаняване с домакинята и други посетители и разказва леглото като доста комфортно и идеално за тези, които обичат да се разсънват на слънце и птици, пише The West Australian.

Въпреки рецензиите, Кристи отбрани бизнес концепцията си, настоявайки, че спането на верандата е " напълно обикновено " за австралийския метод на живот.

" Израснала съм на село. Винаги имахме кревати на верандата, там спяха единствено тези, на които им харесваше. Аз самата доста обичам да дремя на чист въздух ", изясни дамата.

Първоначалното изложение споделя, че леглото се намира отвън дребна, уютна къща с три спални до високи евкалиптови дървета, които хвърлят листата си през лятото. Освен това наподобява допустимо да се предпазите от дъжд с помощта на водоустойчивите щори.

„ Понякога има комари. Мрежата срещу комари ще ви помогне да се справите с този проблем. Въпреки че не можете да угодите на всички, да вземем за пример, един човек беше нервиран от мъх, до момента в който седеше на масата навън. Имахме доста мъчно време да си сътрудничим “, спомня си Кристи.
 Отдаване чартърен на жилища с ужасни условия, недвижими парцели, разгласи, Airbnb, Австралия, любопитни моменти, фотоси Кристи отбрани бизнес концепцията си, настоявайки, че спането на верандата е „ напълно обикновено “ Снимка: Airbnb
Поради негативни мнения, в това число „ надценени “ и „ неприятни условия “, Кристи в последна сметка отстрани офертата си. Въпреки че съгласно нея обвиняванията по отношение на разноските за жилище са неоснователни, защото след таксите на Airbnb и разноските за разчистване от джоба тя е получила единствено 33 $.

Собственичката също по този начин призна, че е почнала да предлага леглото предишното лято заради многочислени поръчки за краткосрочни наеми, които не е могла да извърши.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР