В пресклуба на БТА в Плевен, плевенчанинът Ивайло Атанасов коментира

...
В пресклуба на БТА в Плевен, плевенчанинът Ивайло Атанасов коментира
Коментари Харесай

Плевенчанинът Ивайло Атанасов поиска оставката на шефа на ВиК-Плевен

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, плевенчанинът Ивайло Атанасов разяснява протичащото се в Плевен във връзка с водоснабдяването на града и общината през последните дни.

Той съобщи че желае оставката на шефа на ВиК – Плевен Климент Тодоров.

„ Разбирам, че има проблеми, само че ние жителите нямахме информация. За мен не е съществено в днешни дни да има два телефона на ВиК, само че освен това с часове да очакваш отговор на по този начин простичкия въпрос: „ чака ли се и по кое време ще бъде пусната водата “.

Ивайло Атанасов сподели, че с часове е избирал двата посочени в уеб страницата на ВиК-Плевен телефона, до момента в който в един миг се е свързал.

„ Когато ти не споделяш с тези хора, които използват твоята услуга и те заплащат за това, какъв е казусът да има оператори на телефоните, а не един човек, който в действителност беше общителен и който ми сподели, че в системата не постъпва капка вода, само че казусът се взема решение „ на висше равнище “.

Стигаме до това, че когато се работи, в случай че казусът е явен тогава ще е ясно най-малко почти, по кое време ще се реши. Ако не ти е ясно, то значи не ставаш за тази работа “, сподели Ивайло Атанасов.

Пред публицистите, той разясни, че в тази ситуация неговото искане за оставкатана шефа на ВиК-Плевен е от позицията му на жител на Плевен, като се разграничи от обстоятелството, че е ръководител на НЧ " Съгласие-1869 ", с което е прочут в града.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР