В прехода от лято към есен, когато отвсякъде се появяват

...
В прехода от лято към есен, когато отвсякъде се появяват
Коментари Харесай

платена публикация
Офлайн или онлайн? Защо е по-безопасно да пазарувате онлайн?

В прехода от лято към есен, когато отвред се появяват предложения за атрактивни понижения, най-често на облекла и обувки, тематиката дали е по-удобно да пазарим онлайн или във физически магазини провокира разгорещени диспути. Днес ще ви представим преимуществата и минусите на всеки от двата разновидността, като ние считаме, че извършването на покупки онлайн е надалеч по-безопасно, само че избираме вие сами да решите кой е по-удобния вид за вас съгласно персоналните ви желания.
Какви са плюсовете и минусите на извършването на покупки офлайн?
Шопингът офлайн е едно от обичаните занимания на женския пол за ликвидиране на времето и прелестно превозване с приятелки. Това е и първото преимущество на физическите магазини – те са разнороден метод да излезете с приятелки и да се позабавлявате в пробване на разнообразни облекла и обувки, а като бонус получавате и субективното мнение на девойките във връзка с това, дали тази рокля ви стои добре или е по-добре да я оставите.

Ето и още един плюс на извършването на покупки онлайн – можете на място да докоснете и огледате определеният продукт, с цел да се убедите, че материята и качеството са тези, които вие изисквате при покупка.

Офлайн извършването на покупки има и своите минуси – най-големият е, че продуктите във физическите магазини постоянно се продават с огромна надценка – когато имаме магазин онлайн, плащаме само за поддръжка на домейна и несъмнено склад, само че при извършването на покупки онлайн в цената ни са включени също наем на помещението, в което се обитава магазина, както и сметките за ток и вода. Нека не забравяме и заплатите на личния състав, които са значително перо в разноските при ръководството на физически магазин.
Защо е по-добре да пазарим онлайн?
Освен най-очевидното – липса на надценка, с която да се покриват битови разноски, онлайн магазините постоянно оферират отстъпки за нови консуматори или такива, които се абонират за имейл бюлетина на компанията.

Тъй като когато пазарувате офлайн, имате опция да огледате продукта добре преди покупка, постоянно нямате право на връщане. Когато пазарувате обаче, постоянно имате опция за подмяна на чифта, или неговото връщане при положение, че не удовлетворява упованията ви. Сайтът на ССС да вземем за пример, с изключение на, че предлага необятна гама от обувки за мъже, дами и деца, има и страхотна политика на връщане, която ви дава опция да върнете обувките си не до 14, както е на множеството места, а до 30 дни след покупка за членове на ССС club.

Обикалянето по магазини може да е много времеемко занятие, до момента в който пазарувайки онлайн, вие пестите време и даже не се постанова да ставате от дивана у дома, с цел да закупите идната си рокля или чифт обувки. Понякога се случва да имаме съмнения дали да закупим даден продукт и в случай че във физически магазин до момента в който се колебаем, последният чифт сандали може да бъде закупен от различен, онлайн магазините имат повече бройки от всеки продукт и без терзания можем да запазим продукта в кошницата си и да се върнем към него по-късно, с цел да го поръчаме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР