В предишните книги на пловдивският писател Николай Пеев – фантастиката

...
В предишните книги на пловдивският писател Николай Пеев – фантастиката
Коментари Харесай

Писателят Николай Пеев изпраща „Седем писатели в Космоса“

В предходните книги на пловдивският публицист Николай Пеев – фантастиката „ Денят на Инвикта “ и трилърът „ Интервюто “, писателят насочва един актуален взор към бъдещето посредством сюжетите си и в новата си книга той залага препратки и към предходните две. Космоса още веднъж е централна тематика и в предходните книги на създателя, само че в сюжета на „ 7 писатели в Космоса “ Николай Пеев преплита и изкуствения разсъдък като главен детайл от сюжета.

„ В случая водачът на кораба, на който 7-те писатели обитават е изкуствен интелект, той е по този начин претрупан със задачата да се грижи за тях, да ги отглежда, само че стартира все по-избирателно да ги закриля. Седемте писатели са определени измежду най-успешните и известни писатели от 7-те континента на Земята, да вземат участие в един план – изпращането на първия галактически транспортен съд в Космоса, те са супер – звезди на литературната сцена, те са точно и посетители на полета. Имената на писателите, отразяват и тяхната същина, да вземем за пример представителката от Азия се споделя Еми Хошико, което значи „ звездно дете “, и в действителност е мигане към сюжета. “

Писателят Николай Пеев обмисля и четвъртата си книга, която ще преглежда в своя сюжет по какъв път ще поема изкуствения разсъдък в бъдещето в един свят, който ще бъде продължение на света в „ 7 писатели в Космоса “.

Още за актуалната литература, приключенията на „ 7 писатели в Космоса “ и погледът към бъдещето, който насочва писателят Николай Пеев в своите книги, чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР