В предаването „Тази сутрин" по бТВ каза, че опасност България

...
В предаването „Тази сутрин" по бТВ каза, че опасност България
Коментари Харесай

Цветан Кюланов: Няма опасност да загубим пари по Плана за възстановяване

В предаването „ Тази заран " по бТВ сподели, че заплаха България да загуби пари няма. „ Процесът за утвърждение на проекта лишава време, по-късно те ще бъдат изплатени в цялостния им размер. За другите страни и обстановки лишава друго време, ние би трябвало да се фокусираме върху качеството на проекта. "

Държавите членки имат право да изискат заплащания и за действия, осъществени в предходен интервал, в случай че те са заложени в Плана, посочи Кюланов.

Забележките на Европейска комисия по Плана са градивни, има неща, които би трябвало да се решат и значимо е да разбираме и от двете страни какво тъкмо е записано и какви са тъкмо уговорките, добави Кюланов. „ Това ще ни улесни доста, когато пристигна време да оценяваме осъществяването ".

Това, което е заложено като рекомендации към България е да се създадат решителни стъпки към декарбонизация, посочи Кюланов. „ Конкретни претенции няма сложени. "

Корекции по Плана за вероятни, новото държавно управление в процеса на договаряне може да прави корекции, изясни ръководителят на представителството на Европейска комисия в България. „ Категорично работата по проекта за България е приоритет на Европейска комисия, който би трябвало да бъде приключен допустимо най-бързо и качествено. След като се завършват периодите може да се каже по кое време страната може да изиска заплащане и по кое време може да го получи. Парите, които ще дойдат май-април-август, действително няма да трансформират структурата на стопанската система ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР