В предаването Тази неделя по бТВ Иван Гарелов, каза че

...
В предаването Тази неделя по бТВ Иван Гарелов, каза че
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Не мога да разбера какво точно ще променят в Конституцията

В предаването „ Тази неделя " по бТВ Иван Гарелов, сподели че маскари е мощна дума и той не обича такива думи. „ Но желая да кажа, че в този момент празнословието е като детската болест на демокрацията. През толкоз тествания минахме, с цел да стигнем до постоянно държавно управление, а в това време Народното събрание се занимава единствено със себе си. Не виждам по дневния ред на хората да приказват, да се сбият, в случай че би трябвало, само че да работят ".

Президентът подписа указа за освобождението на Гешев - какви пояснения се дават, попита Гарелов. " Едн„ от най-фрапантните е, че с изключение на всичко друго, че се опасява от импийчмънт, той желал да го запази, тъй като той е добил известност в този момент и като го махне го съхранява и ще го постави след това отпред на партията, която той ще основава? Гешев беше един от най-необичанието от президента хора. Докато се занимават с нелепости, изпуснаха че би трябвало да се избере заместител и те избраха Сарафов. "

Не мога да схвана какво тъкмо ще трансформират в Конституцията, добави Гарелов. „ Христо Иванов сподели, че да се помъчат да извадят служебните държавни управления от властта на президента. Значи неговата концепция е служебните държавни управления да се избират от Народното събрание, а не от президента. А президентът е избиран от целия народ. Тогава дано и Народното събрание да избира и президента. Така че би трябвало да се обмислят и тези разновидности ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР