В предаването Още от деня по БНТ Цончо Ганев, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Цончо Ганев, каза
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Възраждане не се разпада

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Цончо Ганев, сподели че по никакъв метод Възраждане не се разпада. „ Политиката би трябвало да е морал и отговорност. Когато ние протестирахме пред Конституционен съд 4 от нашите общински съветници, които са определени с помощта на Възраждане, са взели решение да поддържат ПП-ДБ и сглобката в столичния парламент. Това беше повода незабавно по-късно да ги изключим. Продължи обаче казусът. Ние в нашите структури имаме ясна и точна независимост - нашите структури дефинират. И ние остранихме тримата депутати, които са показали тези 4 общински съветници ".

Аз пари не знам дали са предлагани, само че мога да кажа какво са получили, съобщи Ганев. „ Купуването не става единствено с кеш пари. Когато се отцепите и станете незабавно заместник-председател на Общински съвет, а по-късно незабавно оглавите една от най-важните комисии за София архитектура и градоустройство, това се дава на хората, които поддържаха тази сглобка в Общинския съвет. Веднага взимате и втора комисия Екология. Това за мен е пазаруване ".

Те гласоподаваха дружно с ПП-ДБ, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, а Възраждане имаше собствен претендент за ръководител на Общинския съвет, ние от Възраждане заставаме зад думите си - когато имаме послания, ние заставаме зад тях с делата си, изрично казахме, че не заставаме дружно с ПП-ДБ, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и така нататък, изясни Ганев.

Българска национална телевизия, „ Още от деня "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР