В предаването на 19 август от 19.30 часа ще звучат

...
В предаването на 19 август от 19.30 часа ще звучат
Коментари Харесай

Метроном представя Огнени ритми

В предаването на 19 август от 19.30 часа ще звучат творби изпълнени на тридневната Перкусионна фиеста част от. За концертите, които се състояха в края на месец юни в морската столица дойдоха три от най-изявените български изпълнителки на международната сцена: Виви Василева от Германия, Василена Серафимова от Франция и Татяна Колева от Нидерландия.

 Лукас Кампара Джинис и Виви Василева
Дамите бяха избрали да се показват с камерни сформира – Виви Василева свири в дуо с китариста Лукас Кампара Джинис, Василена Серафимова показа новия си албум с пианиста Тома Енко, а Татяна Колева излезе на сцената на Археологическия музей в компанията на учредената от нея Младежка перкусионна групировка, с която завоюва премията „ Ансамбъл на годината през 2012 “ в анкетата на предаването „ Алегро виваче “ по стратегия „ Хоризонт “.

 Тома Енко и Василена Серафимова
Началото на Перкусионната фиеста сложи младата изпълнителка Виви Василева. С кои творби се показа пред публиката във Варна може да чуете в изявлението с нея. За концепцията в границите на фестивала „ Варненско лято “ да звучат в три следващи вечери ударни принадлежности споделя Татяна Колева.

 Татяна Колева и Младежка перкусионна групировка

Снимки: Росен Донев, фейсбук страница на ММФ „ Варненско лято “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР