В предаването Лице в лице“ Явор Гечев, каза че познава

...
В предаването Лице в лице“ Явор Гечев, каза че познава
Коментари Харесай

Явор Гечев: По-проевропейско правителство от служебния кабинет не е имало

В предаването „ Лице в лице “ Явор Гечев, сподели че познава добре оферти за министър на земеделието Кирил Вътев. „ Той е превъзходен предприемач. Пожелавам му триумф и ще получи последователност от мен. “

„ Много рецесии имаше по време на мандата ми, тъй че поисквам триумф на новото държавно управление. Проблемите не идват и не си отиват със промяната на един министър. Задават се и нови рецесии, те не са овладени “, предизвести той.

„ Няма липса на ваксини за говедовъдството. Всичко е пуснато. Най-големият проблем в този бранш е по отношение на изкупуването на млякото “, сподели Гечев по отношение на информацията за нова рецесия в бранш „ Говедовъдство “.

„ 30% се срина цената на кравето мляко от Нова година до в този момент. Правехме всеобщи инспекции. Сега се следи масиран импорт на изсъхнало мляко. Трябва да има сериозен надзор. Овладяхме доста съществено цените. В края на месеца цените ще са под 10% “, изясни земеделският министър.

Той се опълчи остро на обвиняванията, че служебният кабинет взема решения в интерес на Кремъл. „ По-проевропейско държавно управление от служебното държавно управление не е имало “, безапелационен бе Гечев. Той даде образец с нуклеарното гориво, цялостната диверсификация на природния газ, вноса на зърното. „ Ние пазим националните ползи на България “, увери той. „ Нашето мнение за вноса на украинското зърно бе зачитано в Европейски Съюз, гласът ни се чува в Европа “, сподели още той.

„ Ако идващият министър желае помощ – той ще я получи. Пожелавам триумф на моя правоприемник. Той непокътнат човек. Да внимава с хората, които му дават препоръки “, посъветва го Явор Гечев.

„ Проектите по Плана за възобновяване и резистентност би трябвало да се внесат до Нова година. Нещата са нежни и би трябвало да се работи “, сподели още земеделският министър.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР