В празник на музиката ще се превърне предстоящия трибют концерт

...
В празник на музиката ще се превърне предстоящия трибют концерт
Коментари Харесай

Концерт в памет на барабаниста на Foo Fighters на Уембли

В празник на музиката ще се трансформира идния трибют концерт за някогашния член на Foo Fighters Тейлър Хокинс . Барабанистът умря през март тази година и загубата му съкруши останалите момчета на бандата и хилядите им почитатели. В негова чест при започване на септември на емблематичния стадион " Уембли " в Лондон следва да излязат на една сцена освен членовете на групата, само че още доста рок и поп митове.

Глобалната респект е самодейност на Foo Fighters, фамилията на Хокинс и, които ще бъдат домакини на концерта в другите си платформи, в това число,, и. MTV ще излъчи едночасово особено предаване в своята световна мрежа, което ще стартира в Латинска Америка в събота, 3 септември, с разширена двучасова част, която ще бъде излъчена по целия свят по-късно през месеца.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
На сцената на " " на 3 септември ще е шумно, радостно и цялостно със музикални звезди – Травис Баркър , Стюарт Копланд , Лиъм Галахър , Омар Хаким , Джош Хом , Криси Хайнд , Браян Джонсън , Джон Пол Джоунс , КЕША , Геди Лий , Брайън Мей , Крист Новоселич , Найл Роджърс , Марк Ронсън , Ларс Улрих и доста други. Организаторите споделят, че концертът е „ празник на живота, музиката и любовта на една от най-обичаните фигури в актуалната музика “, с още „ изненадващи посетители “ и изяви, които ще бъдат оповестени през идващите седмици.

Хокинс свири на барабани в девет албума на Foo Fighters. Той умря на 25 март по време на турне в Колумбия.

За 50-те си години Тейлър Хокинс си завоюва любовта на почитателите и уважението на сътрудниците си музиканти, както и признанието, че е един от най-хубавите в бизнеса. През 2005 година списание Rhythm го разгласи за най-хубав рок барабанист.

„ Музиката е мощен свързващ детайл и за нас е чест да отбележим трайното завещание на Тейлър Хокинс”, разяснява Боб Бакиш, президент и основен изпълнителен шеф на Paramount. А Брус Гилмър, който е виновен за музикалния департамент на колоса прибавя: „ Тейлър беше освен необикновен барабанист и музикант, само че в действителност един от най-страстните супер почитатели на музиката, които светът е виждал”. Т

рибютният концерт е режисиран от Джоел Гален и продуциран от Емер Патън за EP-PIC Films & Creative.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР