В празник на българската авторска песен се превърна първата вечер

...
В празник на българската авторска песен се превърна първата вечер
Коментари Харесай

Мощен концерт откри „Shake That Хълм 2019“ СНИМКИ

В празник на българската авторска ария се трансформира първата вечер на фестивала „ Shake That Хълм 2019 “. Няколко хиляди меломани пяха и танцуваха с обичаните си реализатори до късно през нощта в подножието на Джендема.

В петъчната вечер на главната сцена се развихриха „ Парапланер “, Мила Роберт и и пловдивската изгряваща тайфа „ Керана и Космонавтите “. А Pavel Petrov, VANINA и Yozот се погрижиха за градуса на настроението на феновете на електронната музика да не на различната сцена - Vibrant stage.

Тази вечер, събота, се заформя „ рисково “ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина. По традиция втората вечер на главната сцена е отдадена на RnB почитателите. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla.

Дните на поляната още веднъж са изпълнени с голям брой спортни и артистични интензивности за дребни и огромни, а феновете на ръчни изработки могат да се открият подбрана селекция от най-хубавите handmade създатели по време на традиционнияShake Market.

Хамачена градина, лунапарк, питейни заведения, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, провокации, танци и още безчет изненади ни чакат на поляната.

За похлупак в неделя на съществена сцена посрещаме легендите ЪПСУРТ, съпроводени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я) и Илин Илиев – INDY.

Vibrand Stage ще ни доразтърси с LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo BG, Chris BG, Marto Gavraili, ROCCO, Silver Ivanov и Vasco C.

Снимки: Атанас Кънев

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР