В празничните дни на Шопски празник 2021 - Помни миналото,

...
В празничните дни на Шопски празник 2021 - Помни миналото,
Коментари Харесай

Инициатива Рисуване и вино - рисуване за граждани в празничните дни на Шопски празник 2021

В празничните дни на Шопски празник 2021 - „ Помни предишното, гради бъдещето, пази традицията! “, на 24 юни – четвъртък от 19:00 часа в изложбената зала на Община Елин Пелин се организира самодейността " Рисуване и вино " за поданици от града. В събитието, проведено от общинската администрация в партньорство с " Love ArtMakeUp Studio " се включиха 20 наши съграждани. 

Школата по изобразително изкуство бе извършена по забавен, елементарен и наличен метод за всички присъстващи участници, без значение от креативните им умения. Професионалистите от " Love ArtMakeUp Studio " - Теодора Пенева и Цветомира Цекова срещнаха искащите жители с разнообразни стилове и техники в приложното и изобразителното изкуство. 
 Детско утро под надпис „ Талантливите деца на Елин Пелин “ Детско утро под надпис „ Талантливите деца на Елин Пелин “
Цветно и радостно беше сутринта на 23 юни в парка на гр. Елин Пелин, където се организира празник за най-малките - Детско утро под надпис &...

Участниците се прекараха една незабравима вечер с изобразяване и вино, като под вещото управление на артистите от www.loveart.bg нарисуваха красиви картини с пейзаж, които ще им останат за спомен от събитието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР