В последващите си показания свидетелката Михайлова посочва, че съпругът й

...
В последващите си показания свидетелката Михайлова посочва, че съпругът й
Коментари Харесай

Прекратиха делото срещу прокурора от Перник Бисер Михайлов

В последващите си показания свидетелката Михайлова показва, че брачният партньор й не я е удрял и при опит от негова страна да я отблъсне, същата изгубила равновесие и паднала. По време на зародилия спор съпрузите са били сами и не е имало други очевидци очевидци, които персонално да са възприели случилото се. Предвид неналичието на очевидци очевидци отвън страните в спора и показанията на Михайлова, не може да бъде открито по безспорен метод коя е била дейната страна в спора, кое фактически е било лицето, обект на противоправно държание, респективно кои от пострадванията и във връзка с кое от лицата са били породени съзнателно и кои в резултат на опит от страна на противоправно нападнатото лице да отблъсне нападението и да отбрани неговата персонална и телесна цялост.

Поради изложеното  наблюдаващият прокурор  е прекратил наказателното произвеждане.

Указано е постановлението за преустановяване на наказателното произвеждане да бъде изпратено на Биляна Михайлова и Бисер Михайлов. Те имат законова опция да го апелират пред Софийски градски съд в седемдневен период от приемането му.

Междувременно делото против сина им  Васил Михайлов  продължава с разпит на очевидци. Той бе доведен под ескорт от ареста. 

Българска телеграфна агенция

 

Пръв пред съда през днешния ден показания даде  Мартин Евтимов . Той е един от очевидците на побоя против футболния треньор в Перник Румен Андонов. Евтимов сподели пред съда, че съвсем нищо към този момент не си спомня. Разказа, че имало сдърпване, само че не съумя да уточни датата, на която това е станало.

„ Имаше сдърпване, бяха на светофар. Двама души нещо се сбутаха. Познах Румен Андонов, тъй като той ми беше треньор. Другият не знам кой беше “, сподели Евтимов.

След това в правосъдната зала бяха прочетени показанията му, дадени пред проверяващите. Там той е споделил, че видял по какъв начин млад мъж блъснал Андонов с юмруци и ритници. По време на  побоя  Андонов се свлякъл на земята, а шефът на близко кафене излязъл да спре багра, написа в показанията на Евтимов.

Той няколко пъти сподели, че не е видял лицето на Васил Михайлов при въпросното сдърпване.

Васил Михайлов е обвиняем за нанесени телесни повреди. Делото продължава с  разпит на очевидци , а съдът назначи дати до лятото. Младежът остава в ареста с определение на Софийския градски съд, постановено на 15 март.

Инфо: Софийска градска прокуратура
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР