В последното за седмицата пленарно заседание в петък депутатите ще

...
В последното за седмицата пленарно заседание в петък депутатите ще
Коментари Харесай

Народното събрание ще гласува оставката на Цветанов в петък

В последното за седмицата пленарно съвещание в петък депутатите ще подложат на гласоподаване оставката на ръководителя на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи БГНЕС.
Цветанов напуща Народното събрание, откакто името му бе забъркано в заможен скандал, причина за който стана добит от него апартамент в столицата на цени, надалеч по-ниски от пазарните. Цветанов обаче резервира заместник-председателското си място в партията и остава отпред на предизборния щаб.
На мястото на Цветанов в Народното събрание влиза 27-годишният Георги Недев от Велико Търново, който би трябвало да постави клетва като депутат. На парламентарните избори преди 2 години той е бил едвам 11-ти в листата на партията, само че е спечелил към 2900 преференциални гласа.
Вече стана ясно, че отпред на парламентарната група на ГЕРБ застава ръководителят на Комисията по опазване на здравето доктор Даниела Дариткова. Все още не се знае обаче кой ще замести Цветанов в комисиите, в които той взе участие.
В рамките на пленарното съвещание ще бъде изслушан министърът на културата Боил Банов, който ще изясни каква е държавната поддръжка в областта на изкуствата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР