Да не говорим за двата ресторанта със звезди Мишлен и

...
Да не говорим за двата ресторанта със звезди Мишлен и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В германския курорт, който ще бъде английска територия за Еврото: WAGs ще бъдат държани на сигурно разстояние и Гарет Саутгейт ще реши кога да бъдат допуснати в защитения от шпиони тренировъчен лагер - пълен с трева на Уембли и миризма на Сейн

Да не приказваме за двата ресторанта със звезди Мишлен и спа центъра с повърхност от 2500 квадратни метра, прочут като „ Lindentherme “. зелена светлина за публични лица в Англия да договарят за договорка за извънредно потребление на Weimarer Land Spa and Golf Resort по време на шампионата, окончателният контракт – оценен на стойност към £850 000 – беше финализиран в границите на няколко седмици, побеждавайки конкуренцията от Роналд Куман Холандия и Австрия на Ралф Рангник.

Графе упорства, че Германия е желала да употребява курорта, в случай че не е било договорното им съглашение с Adidas. Това към този момент е едно-нула за Англия. Вместо това немският тим ще се базира в курорта идната седмица за подготвителен лагер преди шампионата, преди да се реалокира в базовия си лагер в Херцогенаурах, откакто Англия дойде.

Англия ще бъде основана в Weimarer Land Span и голф курорта по време на Евро 2024

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР