В последното издание на Като две капки вода“, 72-годишният Панайот

...
В последното издание на Като две капки вода“, 72-годишният Панайот
Коментари Харесай

Панайот Панайотов плаши да напусне „Капките“

В последното издание на „ Като две капки вода “, 72-годишният Панайот Панайотов бе подложен на чутовна подигравка. Въпреки достолепната си възраст, той бе заставен да облече къса черна рокля и нелепа перука в опит да се преправи на Тина Търнър от най-дивия й интервал.

 

Съвсем резонно осъществяването му бе цялостен неуспех, откакто отдалеко личеше, че Панайотов се усеща неудобно в тази роля. Той стоеше като препариран на сцената и не смееше да мръдне, защото ЕГН-то му не позволяваше развихряне, а токчетата, на които се бе качил му създаваха очевиден дискомфорт.

И аудитория и жури едвам сдържаха смеха си, а Панайотов бил много наскърбен, разкриват от близкото му обграждане.

 

В съсловието се чудят на кого му е хрумнала сходна долнопробност и се възмущават по какъв начин възрастен човек е бил заставен да се прави на жена, освен това облечен в разголени тоалети. Най-гневна от цялата обстановка била брачната половинка му Емилия, която била безапелационна, че той не трябва да се появява в този си тип пред камерите.

 

След злощастната си изява, артистът бил много ядосан и бил на косъм да си тръгне. Той бил безапелационен, че повече не би позволил сходна подигравка с достолепието му, и в случай че му дадат различен подобен облик, напуща надпреварата. В последна сметка, той получил уверения, че отсега нататък няма да има сходни грубости.

 

Колеги на Панайотов издават, че той се съгласил да взе участие в „ Капките “ само поради хонорара, защото в последните години имал финансови усложнения поради дребното му задължения. За всяко от участията му в „ Капките “, Панайотов получавал по 500 лв.. След фиаското с Тина Търнър, бил безапелационен, че в случай че още веднъж го гримират като травестит, си потегля.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тина Търнър Панайот Панайотов Капките Като две капки вода певец гавра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР