В последното актуализиране на световните тенис ранглисти българският тенисист Григор

...
В последното актуализиране на световните тенис ранглисти българският тенисист Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров запазва 13-то място в световната ранглиста, Томова отстъпва с шест позиции

В последното актуализиране на международните тенис класации българският тенисист Григор Димитров съумява да резервира своето 13-то място в Асоциацията на професионалните тенисисти /АТР/, наброяващ актив от 2925 точки. Въпреки отхвърли си от присъединяване в шампионата в Акапулко, Димитров се концентрира върху подготовката си за идното Мастърс 1000 съревнование в Индиън Уелс, което следва.

Димитър Кузманов изпитва спад в ранглистата , като губи седем места и се нарежда на 231-ва позиция. Кузманов се приготвя за своето идно присъединяване в чалънджър шампионата в Тенерифе, където ще се изправи против германеца Рудолф Молекер. Адриан Андреев съумява да се изкачи с 12 места нагоре до 246-та позиция, макар че отпадна в квалификациите на същия шампионат.

Виктория Томова , която тази седмица означи своя 29-ти рожден ден, отстъпва с шест позиции и заема 74-то място в международната класация. Тя няма да взе участие в никакви шампионати от календара на Женската тенис асоциация /WTA/.

На върха на международната класация при мъжете продължава да стои името на Новак Джокович, последван от Карлос Алкарас и Яник Синер, които заемат надлежно второ и трето място, без промени в топ 3.

Тези промени в ранглистите отразяват освен самостоятелните представяния на играчите , само че и тяхната тактика за подготовка за идните надпревари. Динамиката в международните класации продължава да демонстрира конкурентния дух и непрекъснатата битка за предимство в професионалния тенис.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР