В последно време все по-силно усещам желанието си да се

...
В последно време все по-силно усещам желанието си да се
Коментари Харесай

Кратко бягство извън града: 7 места в България

В последно време все по-силно чувствам желанието си да се откъсна от всекидневието, като си подаря някакво друго преживяване отвън града. Два-три дни, в които да се поглезя, да си умря интензивно, да натрупам усещания, да споделя приятни мигове с приятелки, с обичания човек или пък просто да остана уединено със себе си. Кратко пътешестване и място, в чиято атмосфера да се потопя, презареждайки батериите си за седмици напред.

Момичета, с карта Visa Premium – Gold, Platinum или Infinite, можете да се възползвате от специфични предложения в изброените хотели.

Ако и вие търсите разновидности за малко бягство отвън града и хрумвания за места, на които можете да се отдадете на цялостен релакс, разгледайте днешната ни изложба. Тя включва седем оферти за хотели, които несъмнено ще ви се сторят забавни и които са предложени от нашите другари от Visa. Те включват планина, море, СПА и всевъзможни релакс процедури на закрито, само че и опция за разходки измежду природата, вкусна храна, комфорт, успокоение, разкош и достоверна атмосфера, красиви гледки, залези, изгреви – изборът е богат и напълно ваш, остава единствено да си резервирате дати.

Аз поемам към морето, девойки, а вие не му мислете доста!

За подробна информация по отношение на хотелите, съответните предложения и преференциалните цени кликнете върху всяка от фотосите в галерията.

С поддръжката на 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР