В последно време се появиха известни притеснения от страна на

...
В последно време се появиха известни притеснения от страна на
Коментари Харесай

Къде изчезна Клинт Истууд

В последно време се появиха известни терзания от страна на другари и близки до Клинт Истууд. Повод за това е безусловно изгубването на артиста от общественото пространство.

Последната му социална изява е преди повече от година - нещо, което кара хората в обкръжението му да се тревожат за здравословното му положение.

И евентуално има известни учредения за паника, защото артистът е на преклонните 92 години, а напълно скоро, на 31 май, би трябвало да означи и идващия си рождения си ден.

Възрастта обаче наподобява не е спънка за Клинт да продължава да прави професионални проекти. Наскоро стана ясно, че ще режисира нов филм - трилър, озаглавен Juror #2, който евентуално ще сложи края на популярната му кариера.

По проект фотосите би трябвало да стартират идващия месец, само че с възходящи опасения дали ветеранът ще може да се оправи с работата си.

" Клинт постоянно се е радвал на ужасно здраве, бил е витален и деен, макар напредването на възрастта. Но неналичието на каквито и да е изяви напоследък тревожи доста хора в Холивуд ", споделя пред Radar Online източник, непосредствен до артиста. " Трудно е да си го представим в нещо друго от добра форма, само че факт е, че времето не прости на никого. А задачата, с която в този момент се е нагърбил, по подготовката и снимането на нов филм, не е по никакъв начин лека. Защото с изключение на режисьор, той взе участие във всеки различен аспект като кастинг, организация, даже музика. "

Последният филм с присъединяване на Истууд бе излезлият през 2021 година уестърн " Плачещият мачо ". Предполагаше се, че това ще бъде " лебедовата ария " на артиста, само че след това стана ясно, че той не е задоволен от резултата и по тази причина желае да се опита да направи още нещо, написа Metro. А дали ще успее - въпрос на време е да разберем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР