В последния кръг от разговорите между Има такъв народ и

...
В последния кръг от разговорите между Има такъв народ и
Коментари Харесай

ИТН и БСП обсъдиха темите "Вътрешна сигурност и обществен ред" и "Външна политика"



В последния кръг от диалозите сред " ИТН " и Българска социалистическа партия депутатите разискаха темите  „ Вътрешна сигурност и публичен ред ” и „ Външна политика ”. След диалозите, Иван Иванов от левицата разяснява в кои посоки имат сходни визии:

" На първо място деполитизация на структурите, свързани със сигурността. На второ място - стратегически обзор и рационализиране на нормативната база, обвързвана с националната сигурност, което включва и нов закон за Министерство на вътрешните работи ".

 Проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия

Проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия и Димитър Гърдев от „ ИТН ” оповестиха единодушие по тематиката „ Република Северна Македония ” и допълниха:

" Същевременно си даваме ясна сметка, че в действителност би трябвало да търсим и една по-голяма връзка измежду нашите Западни сътрудници на нашата, българската позиция и да не оставаме в едно несъществуване, тъй като нашата позиция е вярна. И най-важно за нас е да забележим Република Северна Македония като част от Европейския съюз ", оповестиха депутатите от Българска социалистическа партия и " ИТН ".

По тематиката за " Истанбулската спогодба " - позицията и на двете партии е, че тя е неприложима на територията на България.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР