В последните седмици зачестиха сигналите за откраднати капаци на шахти.Поредният

...
В последните седмици зачестиха сигналите за откраднати капаци на шахти.Поредният
Коментари Харесай

Опасност дебне край любимо място на пловдивчани СНИМКИ

В последните седмици зачестиха сигналите за откраднати капаци на шахти.

Поредният случай, в който похлупак липсва и се отваря рискова дупка, е от едно обичано място на пловдивчани. А точно, край парк " Рибница " в квартал " Кършияка ", който е обичан от родители с деца и пловдивчани от всяка възраст.

Точното място е на входа на парка, на кръстовището на бул. " Дунав " с ул. " Васил Левски ".

Пловдивчанка твърди, че капакът липсва от средата на месец юли. Тя декларира, че е подала сигнал до разнообразни институции, само че по думите й е получила само обещания.

" Чакаме да пострада жител, да влезе в новините и обществено да търсим отговорен? ", чуди се Антоанета Тодорова, която споделя за случая през вчерашния ден в една от групите на града във Фейсбук.

Вижте цялата обява на Антоанета Тодорова:

" Входа на парк " Рибница ", на кръстовището бул. " Дунав " с ул. " Васил Левски ", огромна кръгла шахта без похлупак. От средата на месец юли звъня по всички институции, които ме препращат от телефон на телефон, с обещанието да обезопасят шахтата. Чакаме да пострада жител, да влезе в новините и обществено да търсим отговорен? "

 Ситуацията Ситуацията възмущава, само че не изненадва жителите на града.
" Тя стои по този начин от доста време, само че когато се обърне каруцата тогава пътища доста ", разяснява Вили У.  " Някой я е откраднал ", допуска пловдивчанин. " Ако падне някой, недай Боже, тогава ще вземат ограничения ", написа различен. Към момента няма информация дали за обезопазяването на шахтата са взети ограничения.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР