В последните по-топли дни се докоснахме лично до новата колекция

...
В последните по-топли дни се докоснахме лично до новата колекция
Коментари Харесай

Дейвид Боуи, диско от 70-те и нотки на Флоренция в новата колекция H&M Studio

В последните по-топли дни се докоснахме персонално до новата сбирка H&M Studio AW20 със пресен коктейл в ръка и с музиката на. Това, несъмнено, не беше инцидентно, тъй като именитият реализатор е един от основните вдъхновители за моделите, които се открояват тази есен, и незабавно ще го разпознаете в синия костюм и дръзките принтове.

С доста нотки на рок, пънк и диско от 70-те е наситена тази сбирка, в която има както по-елегантни и семпли неща, които можем да носим в всекидневието си – като бялата риза с обемни ръкави, черния панталон с миди дължина и сивото палто от рециклирана вълна, по този начин и по-дръзки модели – като яркозеленият костюм, красивите ризи и от тюл и обемните суитшърти. Основният принт, който виждаме върху няколко разнообразни неща, пък е въодушевен от дворцовите подове във.

Колекцията носи името „ Изтънченият бунтовник “, тъй като ни сервира една елегантна еклектика сред минало и настояще, сред цветове, материи и модели, с цел да ни помогне да бъдем по-смели в изразяването на личния си жанр и да ни въодушеви да опитвам повече в избора си на облекла и аксесоари.

H&M Studio AW20 ще е налична единствено онлайн на от 24 септември и можете да разгледате огромна част от моделите в галерията ни. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР