В последните няколко седмици беше наложено мнението, че БСП се

...
В последните няколко седмици беше наложено мнението, че БСП се
Коментари Харесай

Весела Лечева: Залогът за местните избори е промяна на модела на управление

В последните няколко седмици беше наложено мнението, че Българска социалистическа партия се ръководи еднолично, за това и Нинова реши да обнови и разшири състава. Безпочвени са обвиняванията за авторитаризъм към Нинова. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Весела Лечева в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

Лечева бе определена за част от изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, от което Валери Жаблянов през вчерашния ден бе отхвърлен. С нея бяха признати и Стоян Мирчев, Асен Гагаузов, водачът на младежкото Българска социалистическа партия Николай Бериевски, зам.-шефката на Столичния общински съвет от квотата на алените Милка Христова, депутатите Георги Свиленски и Манол Генов.

"БСП предлага опция на ръководството на България ", добави зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

"Залогът за локалните избори е смяна на модела на ръководство. Не желаеме непременно да сме на власт, а да се отстрани феодализма по общините ", разкри Лечева.

"Нинова има ясни цели и въпреки и мъчно ние вървим към тях. Няма отстрел и напън към инакомислещи в Българска социалистическа партия. Всеки умерено си обикаля излъчвания и приказва каквото желае ", безапелационна бе Весела Лечева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР