В последните години момичетата играеха пред пълна зала. Имаше много

...
В последните години момичетата играеха пред пълна зала. Имаше много
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Публиката ще липсва на момичетата, тя ги зарежда



„ В последните години девойките играеха пред цялостна зала. Имаше доста аудитория както на международното състезание, по този начин и на международните купи, които организирахме предходните години. Публиката доста ги зарежда и сигурно ще им липсва. Те, обаче знаят, че ще има ужасно доста фенове, които ще ги гледат по малкия екран, тъй че са в положително въодушевление и с неспокойствие чакат старта на следващия ден “, това показа основния управител на националният ни тим по художествена гимнастика (индивидуално) Бранимира Маркова след края на подиум тренировката на българките, преди старта на международната купа на следващия ден в „ Арена Армеец “.

По време формалното изиграване на композиците ансамбълът показа и двете си съчетания. Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс позволиха неточности единствено в това с обръчи и бухалки и изграха отбично програмата си с пет топки.

Боряна Калейн и Катрин Тасева извършиха и четирите си съчетания, като и двете имаха грешки.

„ Момичетата доста се вълнуват. Над година чакат това съревнование. Подиум тренировката им мина добре. И двете девойките са в добра форма. Очаквам от тях добра игра. Разбира се по-важно е по какъв начин ще се показват в идващите няколко дни.. С изключение на Русия всички други съперници са тук.  Няма показва за какво Русия взе решение да не взе участие в самостоятелното. Искаше ни се да се срещнем с тях на българска земя, тъй като за нас е по-добре да има по-голяма конкуренция. Но…това е тяхно решение.

Световната купа стартира на следващия ден с осъществяванията за многобоя в самостоятелното и при ансамблите. Боряна Калейн и Катрин Тасева са в поток " А " с начален час 10.00. Ансамбълът в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова са в група " В " от 19.10 часа с пет топки на следващия ден. Състезанието ще се организира проведе без аудитория поради пандемията от ковид
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР