В последните два дни от посещението си в Москва председателят

...
В последните два дни от посещението си в Москва председателят
Коментари Харесай

Малинов в Москва. От политика и енергетика до ново информационно партньорство

В последните два дни от визитата си в Москва ръководителят на партия „ Русофили за Възраждане на Отечеството “  Николай Малинов организира среща със сенатор Андрей Климов, заместник-председател на Комисията по външни работи на Съвета на федерацията, ръководител на Комисията на Съвета на федерацията за отбрана на държавния суверенитет и попречване на интервенция във вътрешните работи на РФ, член на Бюрото на Висшия съвет на партия „ Единна Русия “.

На срещата бяха разисквани въпросите за развиването на концепцията за основаване на интернационално Русофилско придвижване, рецесията в Украйна, положението на българо-руските връзки и енергетиката.

Малинов се срещна и с Александър Николаевич Горбенко – заместник-кмет на Москва, отговарящ за районната сигурност, спорта и осведомителната политика. На срещата бяха разисквани опциите за обогатяване и развиване на връзките сред България и Русия на равнище локална власт. Отделно внимание събеседниците отделиха на възможноститие да бъдат проведени взаимни мероприятия в региона на спорта и културата. В качеството си на представител на съветски медии за България Николай Малинов и Александър Горбенко разискаха съответни ограничения за възстановяване на медийното отразяване на Русофилската активност и наличието на тематиката Русия в Европейските медии.

Малинов беседва и с Маргарита Симонян – управител и основен редактор на телевизионния канал RT, на интернационалната осведомителна организация „ Русия през днешния ден “ и на осведомителната организация „ Спутник “. Бяха разисквани положението и вероятностите за развиване на интернационалния план “Russia Beyond ” (Русия отвъд), прочут в България като Руски дневник. Представител на плана за България е компания, собственност на Николай Малинов.

Госпожа Симонян се заинтересува от предлагането в България да бъде намерено посланичество на осведомителна организация “Спутник “.

източник:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР