В поредния онлайн монолог премиерът в оставка Бойко Борисов отново

...
В поредния онлайн монолог премиерът в оставка Бойко Борисов отново
Коментари Харесай

Според Борисов шоуто в парламента струвало 19 млн. лева на заседание

В следващия онлайн монолог министър председателят в оставка Бойко Борисов още веднъж заприказва какъв брой скъпо излизат парламентарните избори.

Този път мотив за изявата му беше срещата на Европейски Съюз в Порто. В началото на живото лъчение Борисов загатна някои резултати от срещата и разгласи, че тестванията на системата за европейски електронен зелен документ, в които България се включи, са минали сполучливо. " От 1 юни документ би трябвало да стартира да работи в Европейски Съюз. България ще е една от първите, които ще се включи ", похвали се той.

" Ще ми се най-после да загатна и няколко неща от политическата конюнктура. За разлика от другите, може да ми е мъчително, да ми е жалост, да съм обезпокоителен от това, което следя. Аз се надявам, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година основава и най-после го изпрати в Народното събрание ", сподели по-късно той.

После Борисов за следващ път разгласи, че миналите избори костват 150 млн. лева " За 8 работни дни, тъй като си провалиха едно съвещание, излиза, че работата на тези хора коства 18. млн. и 750 хиляди лева По 19 млн. лева дневно коства това шоу в Народното събрание. Хубаво е, че го закриха (Народното заседание към момента не е разпуснато- бел. ред), тъй като с това шоу щяхме да банкрутираме ", сподели той, като сметката му в действителност е сумата, дадена за изборите и машините, разграничена на дните, в които е имало пленарни съвещания.

Председателят на ГЕРБ не пропусна за следващ път да разгласи, че в този момент отначало ще се похарчат милиони за избори. " Когато Европа и светът броят центовете, ние стотици милиони харчим за шоу ", сподели още Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР