В поредния жарък летен ден, Жени Джаферович съвместно с Baileys,

...
В поредния жарък летен ден, Жени Джаферович съвместно с Baileys,
Коментари Харесай

Момичетата са любопитни да надникнат в брънч партито на Жени Джаферович

В следващия пламенен летен ден, Жени Джаферович взаимно с Baileys, проведоха свежо брънч празненство. На късната закуска всичко беше в звук с извънредно летния вкус на  Baileys Strawberries & Cream – в обичания цвят на всяко малко и пораснало момиче, което към момента има вяра в чудеса – розово.

Апетитни ягоди и боровинки дебнеха закачливо от всяка масичка, които в композиция с дребните американски палачинки, бяха в положение да създадат по този начин, че в стомаха да разцъфти приятност. Ароматът на сладкиши нежно изкушаваше всеки посетител. Розови облаци и сладоледи ни подсетиха, че чудесата съществуват до тогава, до момента в който имаме вяра в тях. Настроението беше слънчево, а домакинята Жени – изключително усмихната и гостоприемна към всеки на събитието. 

„ Вкусът на Baileys ми е доста летен, свързвам го с топли и горещи дни - да му сложиш доста лед и да се разхладиш. Да не е корав алкохол, който не ти е прелестно да пиеш лятото. Всъщност е доста лек и гальовен. Аз съм човек, който доста обича ягоди и ванилия. Цялата тази композиция ми идва доста добре. Зимата обичам да си пия класическия Baileys, само че лятото този несъмнено води по точки “, показа тя усещанията си от напитката. 



За Жени събитието е нещо като подготовка за рождения й ден, който предстои идващия месец. А през август с помощта на Baileys Strawberries & Cream , съумя да предложения другари, почитатели и познати, с които да показа тази красива късна закуска. Още един мотив за сладки приказки и покачване на духа.

Събитието ни убеди, че щипка положително въодушевление, сладка ягодова напитка и добра компания са в положение да оцветят и най-сивия ден. Доза празнично въодушевление е нещо, което не бихме отказали. Особено, когато става дума за нужна утеха в работен ден. А от дъждовния четвъртък нямаше и помен след първата висока наздравица в чест на хубавото време! Очаквайте още изненади с усет на ягода, които да ви вдъхновят за свежи летни завършения!



С поддръжката на Baileys

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР