В поредната част от глобалния цирк главният изпълнителен директор на

...
В поредната част от глобалния цирк главният изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Зукърбърг и Мъск влизат в ММА двубой в клетка

В следващата част от световния цирк основният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг и притежателят на Twitter Елон Мъск ще се бият в клетката в най-скъпия ММА дуел в света, оповестява Variety.


Как се стигна до там? Мъск отговори на тематика в Twitter, осмиваща Зукърбърг на 20 юни, в която се споделя: " Готов съм за мач в клетка, в случай че той е ок ". Новината е в отговор на консуматор, който споделя, че Зукърбърг " тренира джиу джицу ".

Което, апропо, е изцяло действително. Зукърбърг, за голямо съмнение на всички, е получил орден в шампионат по бразилско джиу-джицу.

Зукърбърг отговори в Instagram, като разгласява пост: " Прати ми локация ".

Един от представителите на Зукърбърг удостовери, че " постът приказва самичък за себе си ", когато беше запитан за това от Variety.

Мъск също не отстъпи, като отговори " Октагонът във Вегас. " на предизвикването на своя сътрудник милиардер.

" Зная хватка, наречена " Моржът ", при която просто лягам върхупротивника си и не върша нищо ", заплашително написа и Мъск в Туитър.

На 6 май Зукърбърг разгласява в Инстаграм фотоси от съревнование, като написа: " Състезавах се в първия си шампионат по джиу джицу и завоювах няколко медала за тима Guerrilla Jiu Jitsu. Благодаря на @davecamarillo @khaiwu @intense0ne за това, че ме упражняваха! "

Междувременно Мъск е в новините по тази причина, че е отстъпил част от властта си в Twitter на новия основен изпълнителен шеф Линда Якарино.

" Развълнуван съм да поздравявам Линда Якарино като новия основен изпълнителен шеф на Twitter! ", написа Мъск в Twitter на 12 май. " Линда Якарин ще се концентрира главно върху бизнес интервенциите, до момента в който аз се концентрирам върху продуктовия дизайн и новите технологии. Очаквам с неспокойствие да работя с Линда, с цел да превърнем тази платформа в X, приложението за всичко ".

Трябва да изчакаме и да забележим по какъв начин ще се развие обстановката. Нашият персонален коментар обаче е, че двамата евентуално ще си навредят повече, в случай че хвърлят портфейлите си един против различен. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР