В поредицата от дъждовни дни си е истинско щастие, когато

...
В поредицата от дъждовни дни си е истинско щастие, когато
Коментари Харесай

Когато синьото наистина е най-топлият цвят

В поредицата от дъждовни дни си е същинско благополучие, когато се появи слънце в някой малко по-топъл следобяд. Не единствено тъй като мога да се насладя на лъчите му, до момента в който сръбвам от обичаното си лате на открито, само че и мога най-сетне да облека нещо от пролетния си дрешник, изключително новите находки в него. Да, кое момиче не обича незабавно да ги разноски из града, и то без да се постанова да носи палто. Признавам, че още не съм прибрала зимния си дрешник, само че това въобще не ми пречи да го подновявам за идващите по-топли дни, уповавам се.



Въпреки че се пробвам да бъда по-практична в шопинга, с цел да избегна непотребното затрупване с неща, които няма да нося, бях сигурна, че тази пролет желая да имам пъстър костюм. Затова и когато видях блейзъра и панталона на Tommy Hilfiger в ярко синьо, въобще не се поколебах, че това са моите находки. Просто боготворя всички нюанси на този цвят. Издава го и федората, с която ги комбинирах. Блейзърът съзнателно избрах в много по-голям размер от моя, тъй като обичам да ми стои по-свободно, въпреки че това постанова да намотавам ръкавите му. Но пък открих и прелестен бял тишърт, още веднъж от Tommy Hilfiger , с който се получи свежа композиция за пролетта.



Комбинация, която за работни срещи може да бъде допълнена от мокасини, а през уикенда те умерено могат да бъдат сменени от бели кецове. Хубаво е да има някакъв ослепителен акцент в тоалета, а в моя тази роля изигра шапката. Тя може да бъде и в бежово или неясно розово, в случай че желаете да се получи по-пастелен аутфит. Въпреки това за мен синьото продължава да бъде най-топлият цвят, просто тъй като и едноименният филм е измежду обичаните ми.



Аутфит: Блейзър, панталон и тишърт Tommy Hilfiger, мокасини, чанта и шапка списък на стилиста

Kолекцията е налична в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. 

От 23-ти април (този петък) ще има специфични изненади в магазините, чак до края на месеца.

С поддръжката на Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР