В понеделник вечерта Къщата на Big Brother напуснаха двама Съквартиранти,

...
В понеделник вечерта Къщата на Big Brother напуснаха двама Съквартиранти,
Коментари Харесай

Емануела избра любовта и напусна Къщата на Big Brother

В понеделник вечерта Къщата на Big Brother напуснаха двама Съквартиранти, както и половинката на Емануела - Мартин. По волята на феновете шоуто завърши за най-ексцентричния участник този сезон - Стоан Роянов ЯЯ. Напускането му зарадва Джулиана и Албена, само че натъжи Гъмов, а Борислав не можеше да повярва.
 
Пред Ники Кънчев Стоян показа, че е признателен, че напуща и даде щита на SDI на Гъмов, като съобщи, че го обича.
Влизането на Мартин в Къщата се оказа голяма жертва в очите на Емануела. Стана ясно, че двамата са били разграничени за последните три месеца и появяването му в шоуто изненада певицата, която съобщи, че го обича и няма да се усеща добре, в случай че той напусне, а тя остане.

Биг Брадър направи финален опит онлайн да накара Емануела да остане, само че в и изповедалнята тя беше безапелационна. „ Обичам тази игра, беше фантазия да съм тук, само че имам и персонален живот, за мое страдание напущам поради Мартин, който направи жертва, влизайки тук. Той сега има потребност от мен и се отхвърли от нещо значимо поради мен. Мисля, че това е най-правилното решение “, показа певицата, напускайки Big Brother: Most Wanted по лично предпочитание.

Във вторник от 21:00 часа ще забележим и следващата задача в шоуто, която се споделя „ Любовни талази “. В нея двойките ще би трябвало да минат тест за съгласуемост. Кой е най-силният тандем и по какъв начин ще се оправят Златка и Благой и Никита и Борислав, ще разберем в Big Brother: Most Wanted, на следващия ден по NOVA-->

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР