В понеделник преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и

...
В понеделник преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и
Коментари Харесай

Времето на 22 май, понеделник

В понеделник преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, тук-там с гръмотевици. Има условия и за градушки. Североизточният вятър ще се усили, в източните региони ще е сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, в София - към 20°.
Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по северното крайбрежие с валежи. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 17°-19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
В планините преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите част до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.
През идващите дни преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъжодвна облачност и тук-там, основно в източните и планинските региони, ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Във вторник вятърът ще е слаб, по Черноморието до сдържан от североизток, в сряда в Западна и Централна България ще стихне. Максималните температури ще са сред 21° и 26°.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР