В понеделник категорично няма да има извънредно заседание на парламента.

...
В понеделник категорично няма да има извънредно заседание на парламента.
Коментари Харесай

Ива Митева: Няма да има извънредно заседание на парламента в понеделник

В понеделник изрично няма да има изключително съвещание на Народното събрание. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Ива Митева пред Бтв.

Тя добави, че сходно съвещание не би могло да се насрочи в понеделник, защото това ще бъде в нарушаване на правилника. Според него отчет не може да се разисква, в случай че не са минали 72 часа от неговото разпределяне на депутатите.

„ Нямам информация, по кое време ще бъде необуздано Народното събрание. Надявам се, че ще може да организира съвещанието си в сряда. Не съм насрочила изключително съвещание за понеделник, тъй като предлагането постъпи в деловодството късно през нощта петък против събота “, изясни Митева.

Митева прикани президента Румен Радев да не разпуска Народното събрание преди сряда, с цел да може да се състои това последно съвещание.

Припомняме, че след актуализацията на бюджета, гласувана на среднощно съвещание на Народното събрание в нощта на петък против събота, " Демократична България " предложи да се привиква изключително съвещание на Народното събрание в понеделник от 13 ч, с цел да бъдат признати дефинитивно измененията в закона, обвързван с Бюрото за отбрана на очевидците, което се трансферира от основния прокурор към правосъдното министерство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР