В понеделник, 23 септември, в залата на ул. „Оборище“ №5

...
В понеделник, 23 септември, в залата на ул. „Оборище“ №5
Коментари Харесай

23 мерки до 2023 г. обявява Мая Манолова на 23 септември


В понеделник, 23 септември, в залата на ул. „ Оборище “ №5 гражданският претендент за кмет на София Мая Манолова ще показа програмата си за ръководство на столицата.

Документът съдържа 23 ограничения до 2023 година, развити в пет стълба – „ София - светла, интелигентна и честна “, „ София - чиста, уютна и зелена “, „ София - комфортна и подредена “, София - с грижа за жителите “, „ София - привлекателна и заможна “.

Програмата планува цялостна проверка на столичната топлофикация и останалите общински сдружения. Друга част от ограниченията е обвързвана с това да се обезпечи директен достъп до Витоша посредством възобновяване на всекидневния превоз и на Драгалевския и Княжеския въжен превоз в съществуващите трасета. Програмата на Манолова планува и в столицата да бъдат построени 11 нови парка.

Акцент в управническите планове на Манолова е хармоничното развиване на града - София без външна страна, което планува развиване на кварталите с построяването на културни и спортни зали. Посочени са и съответни ограничения за чистотата на въздуха под мотото " Да поемем въздух "!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР