В полунощ беше пусната официално в продажба автобиографичната книга на

...
В полунощ беше пусната официално в продажба автобиографичната книга на
Коментари Харесай

Официално на пазара: Мемоарите на принц Хари със скандални разкрития, обвинения, признания и критики

В среднощ беше пусната публично в продажба автобиографичната книга на принц Хари - " Spare ". Книжарниците в цяла Англия отвориха порти в 0:00 часа през днешния ден с подредени по рафтовете копия на скандалните записки на принца. Въпреки че публично книгата се продава от през днешния ден, тя се появи в магазини в Испания още предходната седмица.

Принц Хари даде изявление на журналиста Майкъл Страхан, излъчено по американската телевизия ABC. Той и брачната половинка му Меган показват английските таблоиди като главен провинен за проблемите във семейството. Със своята документална поредност от шест елементи, серия от телевизионни изявленията и записки, принц Хари и брачната половинка му разкриха много тайни на кралското семейство.

„ Не мисля, че в миналото ще можем да реализираме мир с семейството ми, в случай че не си кажем истината. Има доста неща, които мога да простя, само че би трябвало да има диалози, с цел да се стигне до помиряване “, съобщи принц Хари.

В основата на описа на Хари е, че английската известна преса е „ демон “, с който членовете на кралското семейство са в скрит план, с цел да защитят личната си известност. Хари отправи съответни обвинявания към по-големия си брат Уилям.

„ Винаги е имало това съревнование сред нас и ролята на английската преса в това е голяма. Те сложиха Уелс и Кейт и Уилям против Съсекс, мен и жена ми. Те постоянно ни настройваха един против различен. Настройваха и Кейт и Меган една против друга ", добави той.

На въпрос " Как би се почувствала майка, в случай че беше очевидец на връзките ти с брат ти? “

Той отговори: „ С разрушено сърце, че всичко свърши по този метод. Мисля, че тя би била с разрушено сърце от обстоятелството, че Уилям и неговият офис са били част от всичко това. И Уилям и аз сключихме пакт, сключихме договорка, съгласно която без значение какво става, в никакъв случай да не позволяваме офисите ни да се сблъскват един против различен. Това, което хората не знаят, е че поставих доста старания,  с цел да разреша това уединено “, уточни Хари.

Катрин Майер, английска писателка и журналистка, съосновател и президент на Партията за тъждество на жените в Обединеното кралство, коментира често  кралските събития и прояви.

„ Дали тази обстановка ще проработи за или срещу Хари, зависи каква е крайната му цел. В двете си изявленията той сподели, че цели да докара до промяна на медиите в Обединеното кралство. Това по едно и също време е много смела задача и  вероятно невъзможна.  Едно от нещата, за които го чувате да приказва от самото начало, са таблоидите ", сподели тя.

Нетърпеливи читатели чакаха дълго на опашка пред книжарниците, с цел да получат своя образец с интимните  разкрития на Принц Хари за английското кралско семейство. Едни  му симпатизират, други не заемат страна.

Кралското семейство е имало скандални интервали под светлините на прожекторите и преди. През 90-те години на предишния век крахът на брака на Чарлз с първата му брачна половинка принцеса Даяна беше тематика номер 1 за английските таблоиди. И двамата признаха за извънбрачни връзки в телевизионни изявленията. В автобиография, написана почти по същото време, Чарлз оплаква нещастното си детство и дефинира майка си кралица Елизабет II като дистанцирана, а татко си, принц Филип, като могъщ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР