В Полша 25-годишен украинец нападна с нож семейството на бившата

...
В Полша 25-годишен украинец нападна с нож семейството на бившата
Коментари Харесай

Украинец нападна бившата си съпруга и уби приятеля й пред децата

В Полша 25-годишен украинец атакува с нож фамилията на някогашната си брачна половинка. Той е наранил дамата, баба й и е умъртвил мъжа, с който някогашната му брачна половинка живеела. 

Кървавата покруса се разиграла на 7 февруари в град Бидгошч. Към 18.30 ч. в локалната полиция е получено позвъняване, че в една от къщите на ул. „ Песталоци “ става свада сред съпрузите.

Когато чиновниците на реда пристигнали на повикването, те видели кървава картина - на стълбищната площадка двe ранени украинuи на 25 и 71 години. По-младата била в сериозно положение, съобщава rmf24.pl.

Жилището, в което живеели, било затворено, по тази причина се наложило чиновниците на реда да извикат пожарникари, с цел да влязат вътре. В къщата чиновниците на реда разкрили телата на двама мъже на 22 и 25 години. Заедно с тях в жилището били и две девойки на 3 и 5 години. Те нямат телесни повреди.

Според предварителната версия повода за нещастието е спор на някогашните съпрузи за децата. 25-годишният мъж пристигнал в жилището на някогашната си брачна половинка, където зародила свада сред тях. Жената живеела със 71-годишната си баба и двете деца, които се преместили в Полша след експлоадирането на войната. С тях живеел и 22-годишен съжител на дамата, също украинец.

На място сред някогашните съпрузи зародил спор, при който 25-годишният украинец сграбчил нож, умъртвил съжителя на 22-годишната някогашна брачна половинка и се опитал да убие нея и баба й. Жените са тежко ранени, по-младата украинка е в сериозно положение в болница.

Според предварителната версия на полицията, след нападението мъжът се е самоубил.

Малките дъщери на украинците, пред които се разиграва тази покруса, в този момент са в институция за наставничество в Бидгошч. Разследването продължава.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР