В полицията няколко пъти викал Аллах акбар28-годишен българин се вряза

...
В полицията няколко пъти викал Аллах акбар28-годишен българин се вряза
Коментари Харесай

Пълна лудост: Българин с викове Аллах акбар се вряза нарочно в бензиностанция в Словакия

В полицията няколко пъти викал " Аллах акбар "

28-годишен българин се вряза съзнателно с лекия си автомобил " Волво " в бензиностанция на словашката автомагистрала Д1 край град Търнава, причинявайки вреди за към 200 000 евро, оповестиха от националната полиция на Словакия, съобщи  .

Те разпространиха и видео от злополуката, която е станала при започване на януари т.г. Мъжът е управлявал лек автомобил " Волво " с немски регистрационни номера.

От записа се вижда по какъв начин без каквато и да е забележима причина колата се отклонява от автомагистралата, навлиза в отбивката за бензиностанцията и с висока скорост се врязва в бензиноколонките, на една от които е имало спрян автомобил. По знамение няма потърпевши, само че вредите са за стотици хиляди евро.

Пробите за алкохол и опиати на българина са негативни. Той е арестуван, като по информация на локалния уебсайт startitup.sk е допустимо мъжът да е набожен маниак. По време на разпитите в полицията той на няколко пъти викал " Аллах акбар ", а в отговор на въпроса за какво го е направил, декларирал: " Вътрешен глас ми сподели да насоча колата с цялостна скорост към бензиностанцията ".

Полицията е почнала следствие за обща опасност. При обиск на колата, която е с немска регистрация, са открити предмети, които евентуално може да са свързани с незаконна активност.

По данни на startitup.sk името на българина са Митко Антонов Лазаров. Той към този момент е бил изправен пред съда, който го е оставил в ареста. Съдията даже сравнил младия българин с всеобщия палач от Пражкия университет.

" Не е изключено сходни импулси и чувства да се повторят, да ги усети още веднъж и да насочи автомобила право в навалица хора и да аргументи още по-тежка непоправима последица - гибел. Тези обстоятелства са съществени даже като се имат поради събитията от последните няколко дни в Прага, където няколко студенти бяха убити от човек с сходен душевен профил ", е декларирал магистратът, предава Дир.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР