В почти холивудска приказка живее атрактивната светска двойка водещият Даниел

...
В почти холивудска приказка живее атрактивната светска двойка водещият Даниел
Коментари Харесай

ЧУДО! Дани и Алекс празнуват половин година без изневери

В съвсем холивудска приказка живее атрактивната световна двойка водещият Даниел Петканов и манекенката Александра Богданска, разбра HotArena.

Мина половин година от тяхната женитба и на инат на неприятните пророци прясното семейство Петканови към момента е устойчиво. Нещо повече – младоците, които се популяризираха с взаимните си изневери, обмисляли общо шоу, в което тя ще готви италиански гозби, а той полугол ще ръси дежурните си бисери. Мълвата реди, че към този момент концепцията е загадка, само че скоро ще откри кей в платформите за видео шерване, където Дани към този момент се изявява с онлайн шоуто „ В играта с Дани Петканов.

Приятели на двойката описват, че двамата в действителност са си правилни и са родени един за различен. За синхрона сред тях приказва и общи капиталовложения не без помощта на родителите им. Заедно събрали пари и си купили американски джип, с който постоянно ходили на излети. Вече имат доим и в тузарското населено място „ Делта Хил “. Двамата прекарват всяка свободна минута дружно, като сега се пробват да свикнат с минусите на другия и да го одобряват подобен какъвто е.

Докато върви на ревюта Богданска е ухажвана от много заможни мъже. Преди година Алекс си постави 300 кубика силикон, с цел да може да се котира още по-добре в рекламите за бански костюми. През 2016г., хубавицата се популяризира точно с фриволното си държание не и без помощта на своето гадже. Тогава Богданска му изневерила в чужбина не с един и двама. По-късно и той призна, че е изневерявал неведнъж и ненапълно се разкая за постъпките си, напомня „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР