В почивните празнични дни електроразпределителното дружество във Варна няма да

...
В почивните празнични дни електроразпределителното дружество във Варна няма да
Коментари Харесай

Няма да спират тока в празничните дни във Варна

В почивните празнични дни електроразпределителното сдружение във Варна няма да прави планови прекъсвания на електрозахранването, оповестиха от ЕРП-Север.

В празничните дни ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, на които срокът за заплащане на сметките за електрическа енергия е изминал, оповестиха от компанията за Moreto.net.

Задълженията могат да бъдат платени посредством Виртуалния център за обслужване, както и по всички разказани на уеб страницата на компанията способи на заплащане.

Необходимо е да се планува, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни.

По време на празниците за сигурността на електрозахранването на клиентите ще се грижат дежурни екипи на електроразпределителното сдружение, групирани по райони в Североизточна България.

Организиран е развой на непрекъсната връзка сред екипите и диспечерите в центровете за ръководство на мрежата. В случаи на възможна нараснала аварийност при неприятни метеорологични условия и основана нужда ще бъде реализирано пренасочване на екипи, както и директна връзка с мениджърския състав на сдружението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР