В Плевен започва изпълнение на нов проект за популяризиране на

...
В Плевен започва изпълнение на нов проект за популяризиране на
Коментари Харесай

Проект СпортСмен ще популяризира спорта сред младите хора в Плевен

В Плевен стартира осъществяване на нов план за разпространение на другите типове спорт и спортните клубове в града измежду младежите. Това заяви Йордан Грижов, ръководител на общинската комисия по " Младежки действия, спорт и туризъм ".

Предвидени са серия от демонстративни тренировки по спортове, които се развиват в Плевен. От 1-ви юли стартират поредно тренировки в няколко клуба, които са подготвени да се включат в плана, с цел да показват всеки тип спорт, неговата специфичност, атрактивност и полза за здравето на индивида.

Грижов е уверен, че като ръководител на общинската комисия по спорт е задължен да направи нужното за разпространение на спортните клубове. Идеята е всяка подготовка с негово присъединяване да бъде снимана. Ще бъдат снимани и спортисти, треньори, изискванията за тренировки и ще бъдат показани посредством клипове в Интернет. Проектът е наименуван " СпортСмен " и има за цел да стимулира хората да спортуват.

Според Грижов в всекидневието доста хора не помнят да се грижат за физическото си положение с оправданието, че нямат време, че са изморени от работа. Като млад родител той счита, че тъкмо родителите би трябвало да дават образец на децата си, че да се спортува е хубаво и потребно. Инициаторът за плана разкрива, че преди два месеца е спрял да пуши цигари и към този момент е подготвен да надгражда. Според него спортът ще му даде мощ и мотивация да не се връща към нездравословния табиет. Затова залага на персоналното си присъединяване в плана " СпортСмен ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР