В Плевен представители на различни браншове излизат на протест под

...
В Плевен представители на различни браншове излизат на протест под
Коментари Харесай

Представители на различни браншове излизат на протест в Плевен

В Плевен представители на разнообразни сектори излизат на митинг под мотото „ Свобода за бизнеса “.

Сред настояванията са отпадане на рестриктивните мерки с работното време на заведенията и интервенция на страната за цената на тока.

Протестен протест е плануван за 15 ч.

Огнян Георгиев, регионален координатор на асоциацията на заведенията, сподели, че множеството ще бъдат затворени сред 15 и 17 часа.

„ Нашият митинг е обвързван най-много с новата заповед, която лимитира работното време. Ние изрично считаме, че това е дискриминация. Просто няма безусловно никакви работещи ограничения, които да компенсират затворения бизнес, в тази ситуация – нощните заведения. Ние просто не сме съгласни да бъдем изкупителна жертва, тъй като има утвърдени няколко ваксини, човек може да се имунизира безусловно на всички места. Не сме съгласни в случай, че има работещо решение който и да е бизнес за бъде затварян “.

Павлин Петров, съпредседател на тази асоциация, добави, че желаят и интервенция на страната поради високата цена на тока. И още:

„ Протестът е обществено стопански, не е пазарен – единствено с бизнесмени и чиновници във всички бизнеси, които са лимитирани по някакъв метод “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР