В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти.

...
В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти.
Коментари Харесай

В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок парти

В Плевен мотосезонът ще бъде открит с благотворително рок празненство. То се провежда в поддръжка на двама изгряващи надарени плевенски състезатели в мотоциклетния спорт – братята Кристиян и Никола Андрееви. Това заяви за Българска телеграфна агенция Божана Костова от уредниците на събитието.
 
" Два дни преди формалното разкриване на мотосезона – на 6 април, ще се съберем в клуб " Дъмфис " за рок празненство с група " Страйкър ". Приходите от входа ще бъдат дарени за подготовката на двете момчета за тежкия мотоциклетен сезон 2023 година ", добави Костова.
 
Кристиян е на осем години, а Никола на пет. Те са синове на плевенския играч Емил Андреев, който е персонален треньор и управител на момчетата. Въпреки своята дребна възраст и двамата към този момент имат своите първи съществени триумфи на пистата. Затова и плевенските мотористи желаят да ги поддържат в подготовката, като съберат средства.
 
" Плевенското мотообщество благодари на управата на клуб " Дъмфис ", които сами ни потърсиха и предложиха да вземат участие в тази наша самодейност ", сподели Божана Костова. Традиционното разкриване на мотосезона ще бъде 8 април, събота. Сборният пункт ще е на паркинга на магазин " Практикер " от 11.00 часа, след което мотористите ще се насочат към църквата " Света Параскева ", където ще бъде отслужен молебен за здраве.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР