В петък ви очакват важни решения, както и много важна

...
В петък ви очакват важни решения, както и много важна
Коментари Харесай

 Всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и обратно

В петък ви чакат значими решения, както и доста значима информация, която ще доближи до вас. Слънцето е в съвпад с Меркурий, тъй че в този ден е значимо да сте съсредоточени и да разпознавате благоприятни условия за осъществяване на вашите решения, хрумвания и проекти. Меркурий в квадрат с Марс може да ви донесе заядливост, припряност и импулсивни реакции. Насочете тази сила към упражняване на физически извършения и осъществяване на цели.

Луната е в символ Козирог до 16:26ч на 17 март - Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. Опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Луната е на луфт от 16:15ч до 16:26ч., след това минава в символ Водолей в 16:26ч до 17:13ч на 19 март

Лунен календар: 25 лунен ден стартира от 04:21ч на 17 март до 05:06ч на 18 март

Този лунен ден дава опция да се опознае мъдростта на земния живот, само че не за сметка на външното проявяване на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Девиз на този лунен ден е “Бързай постепенно ”. Да се заобикалят интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че може да завършвате започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност, уединение и успокоение. Подходящ за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка обстановка в дълбочина. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Работете над повишение на духовността си. Вслушайте се в своя интуиция – това е гласът на вашият ангел страж – и в този лунен ден този глас изключително мощно се усеща. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият главен консултант, а не обстоятелствата и логиката.

На двадесет и петия лунен ден е значимо да запомните, че детайлът на този ден е водата. И се отнася за всички събития надлежно. Тоест, всичко, от което в действителност се нуждаете, „ се влива “ към вас и в случай че нещо „ изтече “, значи това е било в допълнение задължение за вас. Вашият нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот и не разголвайте душата си.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Общуването с близки и обичани хора е потребно и целесъобразно. Добре е да пребивавате в удобна и разпускаща конюнктура. Подходящо време за сетивен и муден секс, бързата работа не е целесъобразна. Не е нужно да сменяте постоянно пози или да употребявате тези, които изискват доста физическа интензивност от вас. Вместо това се концентрирайте върху чувствеността. Бъдете нежни с колегата си. За оптимален релаксиращ резултат можете да извършите сексуален масаж или да пийнете малко алено вино.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР