В петък Великобритания наложи санкции на две екстремистки групи и

...
В петък Великобритания наложи санкции на две екстремистки групи и
Коментари Харесай

Великобритания наложи санкции на израелски заселници на Западния бряг

В петък Англия наложи наказания на две " екстремистки " групи и четири лица в Израел , които упрекна за принуждение на Западния бряг, най-новият пакет от ограничения против израелските заселници, предава Ройтерс.

Британското външно министерство уточни Hilltop Youth и Lehava като две групи, за които се знае, че са подкрепяли, подбуждали и насърчавали принуждение против палестинските общности на Западния бряг.

Четиримата глобени израелци са виновни за нарушавания на човешките права против тези общности, се прибавя в изказването.

Сред тях са Ноам Федерман, който е обучавал групи заселници да правят принуждение, и Елиша Йеред, който оправдава убийството на палестинци на религиозна основа.

Насилието на Западния бряг към този момент бележеще ескалация преди нападението на Израел против Газа , което беше провокирано от водената от Хамас офанзива на 7 октомври против Южен Израел.

Оттогава то се изостри допълнително с чести израелски акции, принуждение, осъществявано от заселници и улични набези от въоръжени палестинци.

Британският външен министър Дейвид Камерън сподели, че заселниците екстремисти подкопават сигурността и стабилността и заплашват вероятностите за мир.

" Израелските управляващи би трябвало да окажат напън върху виновните. Обединеното кралство няма да се поколебае да предприеме спомагателни дейности, в случай че е належащо, в това число посредством спомагателни наказания ", сподели той.

Санкционираните подлежат на финансови ограничавания и забрани за влизане в Обединеното кралство. По-рано на четирима израелски жители през февруари.
 Съединени американски щати глобяват организации, набирали средства за заселници от Западния бряг
Съединени американски щати глобяват организации, набирали средства за заселници от Западния бряг

Те са събирали средства за финансиране на към този момент глобени заселници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР